Blog

Ako prebiehajú
tréningy v IKKOS Fitness?

Životný štýl ľudí ovplyvňujú rôzne skutočnosti. Niektorí z nás majú sedavé zamestnanie, iní sú, naopak, celé dni na nohách, ďalší majú fyzicky namáhavú prácu. Od nášho zamestnania sa často odvíja aj to, ako trávime svoj voľný čas, aké máme koníčky alebo aj to, čo nás trápi.

Možno túžite po zmene a pravidelný pohyb už viac nechcete odkladať na druhú koľaj. Možno práve teraz máte v sebe odhodlanie začať sa starať o svoje telo. Preto sme sa rozhodli priblížiť vám, ako fungujeme. Nie sme klasické fitko, nenájdete tu preplnené šatne, hlasnú hudbu ani zazerajúce „hlavohrude“. U nás trénujete vždy s trénerom a limitovaným počtom ľudí.

Filozofiou IKKOS Premium Fitness je priniesť odbornosť, individuálny prístup, pochopenie a rešpektovanie rozličných potrieb našich klientov. Chceme, aby ste sa u nás cítili príjemne, nehanbili sa, ale naopak, tešili sa na každé stretnutie s nami. Čo vás teda čaká, ak sa spolu s nami rozhodnete zamakať na svojom tele? 

KROK ČÍSLO JEDEN – DOHODNITE SI ÚVODNÝ TRÉNING

Nečakajte namakané tempo a litre potu hneď pri našom prvom stretnutí. Jeho cieľom je, aby sme sa spoznali. Klienti nám povedia, prečo ku nám prišli, čo ich trápi, aká je ich zdravotná anamnéza. Dôležité je pripomenúť aj špecifické problémy napr. skoliózu, bolesti chrbtice či jazvy po slepom čreve, ktoré vedia významne ovplyvniť schopnosti pohybu. Súčasťou prvého tréningu je aj FMS diagnostika, ktorá pomáha nájsť najslabší článok – asymetriu. Výsledkom diagnostiky je bodové skóre, na základe ktorého vieme, na čom potrebuje klient zapracovať. Po tomto krátkom úvode začína prvý tréning, ktorý je u nás zadarmo.

Ak sa klient rozhodne trénovať spolu s nami, na prvej platenej hodine ho čaká meranie pomocou špičkového prístroja InBody. Meranie podrobne zmapuje zloženie tela, svalovú hmotu, tuk či bazálny metabolizmus. Aj na základe týchto hodnôt nastavujeme tréning a výživový plán. Diagnostika nám pomôže správne nastaviť vhodný kalorický príjem potrebný na dosiahnutie cieľov klienta, na základe ktorého vypracujeme jedálniček na mieru.

Jedálniček od nás je prispôsobený na slovenský trh a obsahuje všetky dostupné potraviny. Spolu s klientom si povieme, čo mu chutí a čo, naopak, nie. Vo finálnom balíčku dostanete návrh jedál na raňajky, obedy a večere približne v 15 variantoch, ako aj odporúčania na desiatu, olovrant a zdravé snacky. Navyše, ku každému jedlu budete mať k dispozícii aj kompletný nákupný zoznam. Zdravé stravovanie sa stane pre vás hračkou.

Samotné tréningy prebiehajú vždy na mieru podľa aktuálnych potrieb klienta. Zahŕňajú rozcvičku, tréning a ako bonus si môžete s trénerom dať kardio navyše. Celý proces cvičenia je pravidelne kontrolovaný a upravovaný. Rozumieme, že telo sa s každým ďalším tréningom mení a má iné potreby. Preto nenechávame nič na náhodu. Pri každom cviku ste pod dohľadom trénera, nemusíte sa obávať nesprávnej techniky či neznalosti fitness strojov. Všetko radi vysvetlíme a usmerníme vás, aby pohyb nebol stresom ale radosťou.

A čo vás ešte v moderných priestoroch IKKOS Premium Fitness v budove The Europeum na Suchom mýte čaká? Pri každom tréningu sa môžete tešiť na lahodnú kávičku zadarmo. Samozrejmosťou sú mäkkučké uteráky, hygienické potreby a pitný režim. Nemusíte sa obávať ani parkovania v Starom meste. V garáži máme parkovacie miesta. S ničím si teda nemusíte robiť starosti, stačí prísť a vyskúšať. Úvodný tréning máte u nás predsa zadarmo:-) Nemôžete nič stratiť, len získať. Tešíme sa na vás!

Copyright ©2020-2023 IKKOS Premium Fitness. Všetky práva vyhradené.